Hinnasto

 

Denova Pro peruskasvohoito 69€

sis. alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide

 

Ultraääni kasvohoito/ihonpuhdistus  79€

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, uä-ihonpuhdistuksen+kuorinnan (lisäksi mekaanista ihonpuhdistusta tarvittaessa), kevyen hieronnan,tehoseerumin imeytyksen uä-laitteella, naamion ja hoitovoiteen.

Ultraäänilaite kuorii ja syväpuhdistaa, saa ihohuokosista epäpuhtaudet nousemaan ihon pintaan ilman epämiellyttävää kipua, kirkastaa ihon väriä sekä vähentää pigmenttivirheitä. Se myös aktivoi tehoaineiden imeytymistä syvempiin ihokerroksiin. Ihosi saa tehokosteutta sekä tuntuu raikkaammalta.

 

Ihonpuhdistus 59€

sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, hoitovoide

 

C-vitamiini kasvohoito 79€    UUTUUS!

Heleyttä, kirkkautta, tasaisuutta ja nuorekkuutta iholle tuova C-vitamiinihoito sopii kaikenlaisille ihoille iästä tai ihotyypistä riippumatta! Hoito rauhoittaa ihon punoitusta, ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Vitamiini-ja antioksidanttirikkaat hoitotuotteet saavat ihosi näyttämään välittömästi kirkkaammalta, eloisalta ja sileämmältä sekä silkkisen pehmeältä.

Erikoisuutena hoidossa on ruusukvartsi jaderullalla tehtävä kasvohieronta kangasnaamion päältä sen vaikutusaikana. Hieronta tehostaa naamion vaikutusta, aktivoi mikroverenkiertoa, poistaa turvotusta ja kiinteyttää ihoa, ja on erittäin rentouttavaa!

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, kangasnaamion, kasvojen hieronnan jaderullalla, tehoseerumin sekä hoitovoiteen.

 

Ferul-X kirkastava ja kiinteyttävä happohoito  80€

Ferul-X sopii näkyviä muutoksia haluaville. Ikääntymisen merkit, pigmenttilaikut, ihon sävyn ja pinnan epätasaisuus, ihon sameus sekä kiireisen elämän tai stressin mukanaan tuomat väsymyksen merkit iholla. Ferul-X:n myötä heleä ja kirkas iho on helposti kaikkien ulottuvilla. Saat tuloksia ilman punoitusta tai pitkää palautumisaikaa. Suositellaan sarjahoitona.

 

Carbo Detox aktiivihiilikasvohoito 82€

Sopii hyvin rasvoittuvalle -ja sekaiholle.
Aktiivihiilen avulla iho puhdistuu, raikastuu sekä estää iholla bakteerikasvua.

Miksi aktiivihiili?
Aktiivihiiltä kutsutaan kosmetiikassa mustaksi timantiksi, sillä se on täydellinen rasvoittuvalle ja sekaiholle. Aktiivihiilellä on antibakteerisia puhdistavia ja supistavia ominaisuuksia voimakkaan imukyvyn ansiosta. Se on erinomainen ainesosa ihon syväpuhdistamiseen. Aktiivihiili toimii kuin magneetti vetäen puoleensa ihon toksiineja, kuollutta ihosolukkoa, ylimääräistä talia ja muita epäpuhtauksia niin ihon pinnalta kuin sen syvemmistä kerroksista. Aktiivihiili puhdistaa huokosia, tasoittaa ihon sävyä ja ehkäisee epäpuhtauksia. Hyvästi finnit!

 

SOS -couperosaihon kasvohoito 82€

Hoito tarjoaa tehokkaan, kolmen aktiiviaineen tehoyhdistelmän (rutiini, C-vitamiini, hevoskastanjauute). Hoito auttaa jo näkyviin oireisiin (ihon punoitus, ärtyisyys yms) sekä ehkäisee couperosan voimistumista vahvistamalla ihon omaa puolustuskykyä.

 

Hydra-Hyal tehokosteuttava hoito  84€   

Hydra-Hyal hoidon sisältämä hyaluronihappo on kuivan ihon pelastaja! Se sitoo ihoon kosteutta jopa 1000-kertaisesti oman painonsa verran. Ainutlaatuinen hyaluronihappohoito tekee kuivasta ja väsyneestä ihosta taas raikkaan, heleän ja siloittaa myös jo alkavat juonteet. Tuotteiden sisältämät heksapeptidit ovat luonnollinen ja turvallinen vaihtoehto botoksille.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hyaluronihappo-entsyymikuorinnan, seerumin imeytyksen ultraäänellä, kohottava ja kosteuttava hyaluronihapponaamion, leväkipsinaamion, hoitovoiteen sekä silmänympärysvoiteen

 

Microbiome Pro Care  85€

Probiooteilla vastustuskykyä ihollesi! Microbiome Pro Care on mullistava hoito herkälle ja ongelmalliselle iholle (esim. couperosa, acne, ruusufinni). Sopii myös iholle, jonka suojausmekanismi on heikentynyt stressin, UV-säteilyn tai lääkkeiden seurauksena.

Korjaava ja suojaava kasvohoito perustuu pro- ja prebioottien sekä maitohapon muodostamaan symbioottiyhdistelmään, joka vahvistaa ihon hyvää bakteeriflooraa. Biosuojaava kerros luo iholle suojaavan kalvon, joka tehostaa herkän ihon suojaa ulkoisia tekijöitä vastaan. Kasvohoidon kokonaisvaltaiset bioottiset tuotteet tekevät hoidosta tehokkaan, mutta myös hemmottelevan elämyksen. Lopputuloksena vahvempi, tasapainoisempi ja heleämpi iho!

 

Power of Nature  puhdistava hoito aikuiselle iholle 85€

Hoito pohjautuu aktiivihiilen, etanauutteen ja magneettikuorinnan puhdistavaan ja uudistavaan yhteisvaikutukseen. Sopii erityisen hyvin aikuiselle iholle, joka kaipaa puhdistusta ja heleyttä.

Hoito sisältää täydellisen yhdistelmän aktiiviaineita ihon kokonaisvaltaiseen hoitoon.Etanauute on ihon ihmeparantaja, joka kirkastaa ihoa ja kiinteyttää vahvistamalla kollageenisäikeitä. Hyaluronihappo syväkosteuttaa ja auttaa ehkäisemään juonteita. Aktiivihiili imee ihosta talia ja jättää iholle kauniin mattapinnan. Magneettikuorinta on hellävarainen ihoa avaava entsyymikuorinta. Kuorinnan magneettihiukkaset poistetaan iholta magneetilla, joka auttaa poistamaan epäpuhtauksia. Hoidon tuloksena ihosi on kirkkaampi, tasaisempi ja puhtaampi - ilman juonteita!

 

 

Radiofrekvenssi eli RF-hoito (sis.timanttihionnan tarvittaessa)    UUTUUS!

RF-kasvot tai kaula 65€

RF-kasvot+kaula  97€

RF-silmänympäryshoito  40€

RF-käsivarret (allit)  70€

RF-reidet  75€

RF-vatsa  85€

Sarjahoito 4+1 (käy 4krt, saat viidennen kerran veloituksetta!), sarjahoidossa 1 hoito tehdään 1-2 viikon välein.

RF-hoito on erittäin tehokas Caretech RF Cryo-laitteella tehtävä kiinteytyshoito. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat), ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita suosittuja hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt, kaksoisleuka, reidet, käsivarret (allit), vatsa sekä ihon yleinen kiinteytys ja ihon värin tasoittaminen (esim. couperosaiho). Hoito on kivutonta ja se tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen. Katso tarkemmat tiedot ja rajoitukset Palvelut-välilehdeltä.

 

Pikakaunistava Tuhkimohoito 44€

Tuhkimohoito heleyttää ihoa välittömästi! Erinomainen pikakaunistus esimerkiksi ennen juhlia. Hoito sopii myös rasvoittuvalle ja seka-iholle, joka kaipaa syvempää puhdistusta. Hoidon jälkeen iho on kuulas ja ihanan pehmeä.

 

Tehohoito silmänympärysiholle 35€

Häivyttää tummuutta ja laskee ihon turvotusta. Alppiruusun kantasolu-uute ja peptidit siloittavat juonteita ja napakoittavat ihoa. Merileväuute kosteuttaa ihoa ja tasoittaa sen sävyä. (Sarjahoitosuositus: 6krt, 1krt/vko)

 

Timanttihionta 68€

sis.alkupuhdistus, timanttihionta kuorinta, naamio, hoitovoide

 

Mikroneulaus (kts. lisätietoa ja rajoitukset Palvelut -välilehdeltä)

1.hoitokerta, sisältää henkilökohtaisen neulausrullan 125€

seuraavat hoitokerrat 100€  (max. 6 krt)

(Sarjahoitosuositus: 3-6krt, 1krt/kk)

 

Timanttihionta kasvohoidon/ihonpuhdistuksen yhteydessä +20€

Mekaaninen ihonpuhdistus erikoiskasvohoitojen yhteydessä +10€

 

 

Jalkahoito  55€

sis. jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus (kynsien ohennus tarvittaessa) ja kynsinauhojen siistiminen, hieronta ja lakkaus

 

Hemmotteleva jalkahoito  65

sis. jalkakylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus (kynsien ohennus tarvittaessa) ja kynsinauhojen siistiminen, naamio, rentouttava hieronta ja lakkaus

 

Varpaankynsien leikkaus   alk. 30€

(hinta määräytyy työn määrän mukaan, esim, jos kynsiä tarvitsee ohentaa ennen leikkaamista)

 

 

Geelilakkaus (Ei varpaankynsiin)

Yksivärinen lakkaus   45€ 

Lakkauksen poisto ja uusi yksivärinen lakkaus  55€

Omankynnen vahvistus ja yksivärinen lakkaus  55€

Lakkauksen poisto 20€

Glitterit. kuviot, leimaukset, foliot yms koristelut   + 2-10€

 

 

IBX-hoito  25€ (1.krt), suositellaan sarjahoitona

                          20€ (seuraavat kerrat) 

 

Käsihoito 45

sis. kynsien- ja kynsinauhojen siistintä, viilaus, lakkaus (ei geelilakka) ja hieronta

 

 

 

Kestovärit

ripset+kulmat+kulmien siistiminen 30€

ripset 15€

kulmat 15€

kulmien muotoilu 10€

 

Ripsien kestotaivutus (Lash Lift)  75€

(sis. ripsien kestovärjäyksen)

 

Depilaatiot

Sääret 35€

Sääret ja reidet 50€

Kainalot 30€

Käsivarret 35€

Selkä 45€

Huuli/leuka    10€/alue

 

 

Kasvolymfa (n. 1h)   55€

 

 

 

 

Jos et pääse varattuun hoitoon, peruthan aikasi hyvissä ajoin, viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman päivän aikana perutusta ajasta veloitetaan 25% varatun hoidon hinnasta ja peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50% hoidon hinnasta.

Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron.

 

 

Kauneushoitola Silené, Kauppakatu 16, Kausala puh. 040 766 0676

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by Aava 3