Hinnasto

 

 

Ihonpuhdistus 65€

sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, hoitovoide

 

Ultraääni kasvohoito/ihonpuhdistus  79€

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, uä-ihonpuhdistuksen+kuorinnan (lisäksi mekaanista ihonpuhdistusta tarvittaessa), kevyen hieronnan,tehoseerumin imeytyksen uä-laitteella, naamion ja hoitovoiteen.

Ultraäänilaite kuorii ja syväpuhdistaa, saa ihohuokosista epäpuhtaudet nousemaan ihon pintaan ilman epämiellyttävää kipua, kirkastaa ihon väriä sekä vähentää pigmenttivirheitä. Se myös aktivoi tehoaineiden imeytymistä syvempiin ihokerroksiin. Ihosi saa tehokosteutta sekä tuntuu raikkaammalta.

 

Led valohoito  75€

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, valohoito-osuuden (30min), seerumin ja hoitovoiteen.

Led-valon avulla tehty hoito vaikuttaa ihoon monella eri tavalla. Hoidoissa käytettävillä eri valoilla on jokaisella oma hoitava vaikutuksensa. Led-valohoito sopii ihon ikääntymisestä kärsivälle, lievän- tai keskivaikean aknen hoitoon, ruusufinnin eli rosacean hoitoon, pigmenttimuutoksiin, ihon punoituksesta tai herkästä ihosta kärsivälle, arpien paranemisen nopeuttamiseen. 

Led-hoidon etuina ovat että se on kivuton, hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden, turvallinen eli ei vaadi toipumisaikaa ja hoito uudistaa ihoa luonnollisella tavalla. 

Hoito voidaan tehdä myös muun kasvohoidon yhteydessä lisäpalveluna, +25€

 

Arkana Neuro GABA, kohottava ja siloittava   85€

Innovatiivinen Arkana Neuro GABA -hoito on ihon ilmejuonteita rentouttava, kohottava ja silottava kasvohoito aikuiselle iholle. GABA eli gamma-aminovoihappo silottaa ihoa rentouttamalla juonteita aiheuttavia lihaksia ja stimuloimalla ihon kollageenin sekä hyaluronihapon tuotantoa. NANA eli N-asetyylineuramiinihappo, maitohappo ja hyaluronihappo tehostavat vaikutusta. Välittömät ja näkyvät hoitotulokset. Täydellinen hoito, kun haluat olla kauneimmillasi. 

Hoito sisältää: alkupuhdistus, Neuro GABA Lift Mask kohottava naamio, Neuro GABA&NANA kuorinta, Neuro GABA&NANA seerumi, hoitovoide.

 

BDR Glow, heleyttävä, ihoa kirkastava  85€

Hoito sisältää: alkupuhdistus, kuorinta Re-Action E/ Re-Action Tonic Professional tuotteella, timanttihionta, bdr hoitoseerumi sekä tehoseerumi, Re-Fresh geelinaamio +  Led-valohoito (valon väri valitaan ihotyypin ja ihon kunnon mukaan), bdr hoitovoiteet. 

 

BDR Clear&Fresh, akne-/epäpuhtaanihon hoito 88€

Hoidossa käytetään saksalaisen BDR-sarjan tuotteita, jotka ovat edistyksellisiä medikaalisen tason hoitotuotteita. Hoitoon sisältyy myös Led-valohoito (sininen valo), joka hillitsee tulehduksia ihossa ja edistää ihon uudistumista. Sininen valo on erinomainen epäpuhtaan ihon ja aknen hoitoon sen puhdistavien ja antibakteeristen ominaisuuksien vuoksi. Tulehdukset laskevat huomattavasti ja iho rauhoittuu.

Hoito sisältää:

​* Puhdistus talintuotantoa hillitsevällä fluidilla,joka sisältää myös mikronisoitua hopeaa, joka estää tulehduksia.

* Hedelmähappokuorinta. Puhdistaa huokosia, hillitsee liiallista talintuotantoa, supistaa huokosia ja tasoittaa ihon pintaa.

* Ihon puhdistus ja kevyt kuorinta Re-Action Tonic kasvovedellä.

* Seerumi. Kosteuttaa, tasapainottaa talintuotantoa, rauhoittaa tulehduksia.

* Re-Fresh geelinaamio + Led-valohoito (15-20min)

* Hoitovoide. Antibakteerinen, öljyisyyttä vähentävä, antioksidanttinen, kosteuttava, tulehduksia estävä. Suositellaan ostettavaksi myös kotikäyttöön.

Hoitoa suositellaan sarjahoitona 4-6krt, käynti hoidossa 1-2vkon välein

 

 

C-vitamiini kasvohoito 86€

Heleyttä, kirkkautta, tasaisuutta ja nuorekkuutta iholle tuova C-vitamiinihoito sopii kaikenlaisille ihoille iästä tai ihotyypistä riippumatta! Hoito rauhoittaa ihon punoitusta, ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Vitamiini-ja antioksidanttirikkaat hoitotuotteet saavat ihosi näyttämään välittömästi kirkkaammalta, eloisalta ja sileämmältä sekä silkkisen pehmeältä.

Erikoisuutena hoidossa on ruusukvartsi jaderullalla tehtävä kasvohieronta kangasnaamion päältä sen vaikutusaikana. Hieronta tehostaa naamion vaikutusta, aktivoi mikroverenkiertoa, poistaa turvotusta ja kiinteyttää ihoa, ja on erittäin rentouttavaa!

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, kangasnaamion, kasvojen hieronnan jaderullalla, tehoseerumin sekä hoitovoiteen ja silmänympärysvoiteen.

 

BDR Sensitive, herkän/couperosa ihon hoito  87€

Hoito tehdään laadukkailla ja edistyksellisillä BDR-sarjan tuotteilla, jotka ovat medikaalisen tason hoitotuotteita. 


Hoito sisältää:
* Puhdistus aloe veraa sisältävällä puhdistustuotteella tai punoitusta rauhoittavalla puhdistustuotteella. 
* Herkän ihon hapotus, auttaa vahvistamaan ja rauhoittamaan ihoa sekä edistämään kosteuden sitoutumista ihoon. 
* Entsymaattinen kuorinta-ampulli 
* Kosteuttava ja ihoa rauhoittava seerumi. Lisäksi sen sisältämän NMF:n (Natural Moisturising Factor) ansiosta ihon ärsytys- ja punoitusreaktiot vähenevät ja iho pysyy tehokkaasti kosteutettuna. Sisältää myös suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa. 
* Tehoseerumi hoitamaan juonteita, ryppyjä tai punoitusta. 
* Stretch lift naamio, auttaa vahvistamaan ihoa sekä vähentämään ärsytysreaktioita ihossa. Lisäksi sillä on liftaava vaikutus. Tai vaihtoehtoisesti rauhoittava ja intensiivisesti kosteuttava Re-Fresh geeli naamio.
* Hoitava ja ihoa rauhoittava hoitovoide sekä silmänympärysvoide

 

Aqua Porin, tehokosteuttava hoito  85€   

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuitenkin kuivalle iholle. Kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja pitkäkestoisesti ja tekee ihosta silkkisen pehmeän. Hoito myös lisää ihon kiinteyttä ja joustavuutta. Hoidossa käytettävät tuotteet sisältävät tehokosteuttavia ainesosia, kuten aqua-porin -yhdistettä, trehaloosia ja betaiinia.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kaksivaiheisen kuorinnan (entsymaattinen raekuorinta), kasvohieronnan kosteuttavalla moussenaamiolla, seerumin, merilevänaamion sekä hoitovoiteen.

 

BDR Anti-Age, kiinteyttävä hoito 124€

Huipputehokas hoito juonteisiin ja ihon kimmoisuuden parantamiseen! Täydellinen hoito lisäämään kollageeni- ja elastaanituotantoa ihossa. Hoito tehdään laadukkailla ja edistyksellisillä BDR-sarjan tuotteilla, jotka ovat medikaalisen tason ihonhoitotuotteita. 

Hoito on intensiivinen, joten iho saattaa punoittaa ja tuntua aralta hetken aikaa hoidon jälkeen. Käytäthän aurinkosuojavoidetta vähintään viikon ajan hoidon jälkeen. Suositellaan sarjahoitona 4vkon välein, yhteensä 4-6krt. Kysy sarjahoitotarjous!

Hoito sisältää:

* Alkupuhdistus

* Happokuorinta

* Timanttihionta

* Kohdennettu kivuton nano-mikroneulaus yhdessä juonteita siloittavan ja ihoa korjaavan seerumin kanssa

* Stretch Lift naamio, joka sisältää myös liftaavan kaulanaamion tai vaihtoehtoisesti kuivalle iholle runsaasti hyaluronihappoa sisältävä Re-Fresh geelinaamio

* Naamion aikana Led-valohoito n.15-20min (punainen valo, joka aktivoi kollageenin tuotantoa ja ihon kiinteytymistä)

* Hoitovoiteet sekä silmänympärysvoide

 

 

Radiofrekvenssi eli RF-hoito (sis.timanttihionnan tarvittaessa) 

RF-kasvot tai kaula 69€

RF-kasvot+kaula  97€

RF-silmänympäryshoito  40€

RF-käsivarret (allit)  70€

RF-reidet  75€

RF-vatsa  85€

Suositellaan sarjahoitona, sarjahoidossa 1 hoito tehdään 1-2 viikon välein.

RF-hoito on erittäin tehokas Caretech RF Cryo-laitteella tehtävä kiinteytyshoito. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat), ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita suosittuja hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt, kaksoisleuka, reidet, käsivarret (allit), vatsa sekä ihon yleinen kiinteytys ja ihon värin tasoittaminen (esim. couperosaiho). Hoito on kivutonta ja se tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen. Katso tarkemmat tiedot ja rajoitukset Palvelut-välilehdeltä.

 

Timanttihionta 75€

sis.alkupuhdistus, timanttihionta kuorinta, naamio, hoitovoide

 

Mikroneulaus  115€

(kts. lisätietoa ja rajoitukset Palvelut -välilehdeltä)

(Sarjahoitosuositus: 3-6krt, 1krt/kk)

 

Led-valohoito muun kasvohoidon yhteydessä +25€

Timanttihionta kasvohoidon/ihonpuhdistuksen yhteydessä +20€

Mekaaninen ihonpuhdistus erikoiskasvohoitojen yhteydessä +10€

 

 

Jalkahoito  60€ 

sis. jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus (kynsien ohennus tarvittaessa) ja kynsinauhojen siistiminen, hieronta ja lakkaus

 

SPA-jalkahoito  70

sis. jalkakylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus (kynsien ohennus tarvittaessa) ja kynsinauhojen siistiminen, naamio, rentouttava hieronta ja lakkaus

 

Varpaankynsien leikkaus   alk. 35€

(hinta määräytyy työn määrän mukaan, esim, jos kynsiä tarvitsee ohentaa ennen leikkaamista)

 

 

Geelilakkaus (Ei varpaankynsiin)

Yksivärinen lakkaus   49€ 

Lakkauksen poisto ja uusi yksivärinen lakkaus  59€

Omankynnen vahvistus ja yksivärinen lakkaus  60

Lakkauksen poisto 20€

Glitterit. kuviot, leimaukset, foliot yms koristelut   + 2-10€

 

 

IBX-hoito            30€ (1.krt), suositellaan sarjahoitona

                          20€ (seuraavat kerrat) 

 

Käsihoito 48€

sis. kynsien- ja kynsinauhojen siistintä, viilaus, lakkaus (ei geelilakka) ja hieronta

 

 

 

Kestovärit

ripset+kulmat+kulmien siistiminen 38€

ripset 22€

kulmat 22€ (sis. kulmien siistimisen)

kulmien muotoilu 15€

 

Ripsien kestotaivutus (Lash Lift)  78€

(sis. ripsien kestovärjäyksen)

 

Depilaatiot

Sääret 38€

Sääret ja reidet 50€

Kainalot 30€

Käsivarret 35€

Selkä 45€

Huuli/leuka    15€/alue

 

Jos et pääse varattuun hoitoon, peruthan aikasi hyvissä ajoin, viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman päivän aikana perutusta ajasta veloitetaan 25% varatun hoidon hinnasta ja peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50% hoidon hinnasta.

Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron.

 

 

Kauneushoitola Silené, Kauppakatu 16, Kausala puh. 040 766 0676

 

Powered by Aava 3