Hinnasto

 

 

Ihonpuhdistus 65€

sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, hoitovoide

Denova Pro peruskasvohoito 76

sis. alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide

 

Ultraääni kasvohoito/ihonpuhdistus  79€

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, uä-ihonpuhdistuksen+kuorinnan (lisäksi mekaanista ihonpuhdistusta tarvittaessa), kevyen hieronnan,tehoseerumin imeytyksen uä-laitteella, naamion ja hoitovoiteen.

Ultraäänilaite kuorii ja syväpuhdistaa, saa ihohuokosista epäpuhtaudet nousemaan ihon pintaan ilman epämiellyttävää kipua, kirkastaa ihon väriä sekä vähentää pigmenttivirheitä. Se myös aktivoi tehoaineiden imeytymistä syvempiin ihokerroksiin. Ihosi saa tehokosteutta sekä tuntuu raikkaammalta.

 

Led valohoito  75€

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, valohoito-osuuden (30min), seerumin ja hoitovoiteen.

Led-valon avulla tehty hoito vaikuttaa ihoon monella eri tavalla. Hoidoissa käytettävillä eri valoilla on jokaisella oma hoitava vaikutuksensa. Led-valohoito sopii ihon ikääntymisestä kärsivälle, lievän- tai keskivaikean aknen hoitoon, ruusufinnin eli rosacean hoitoon, pigmenttimuutoksiin, ihon punoituksesta tai herkästä ihosta kärsivälle, arpien paranemisen nopeuttamiseen. 

Led-hoidon etuina ovat että se on kivuton, hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden, turvallinen eli ei vaadi toipumisaikaa ja hoito uudistaa ihoa luonnollisella tavalla. 

Hoito voidaan tehdä myös muun kasvohoidon yhteydessä lisäpalveluna, +25€

 

C-vitamiini kasvohoito 86€

Heleyttä, kirkkautta, tasaisuutta ja nuorekkuutta iholle tuova C-vitamiinihoito sopii kaikenlaisille ihoille iästä tai ihotyypistä riippumatta! Hoito rauhoittaa ihon punoitusta, ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Vitamiini-ja antioksidanttirikkaat hoitotuotteet saavat ihosi näyttämään välittömästi kirkkaammalta, eloisalta ja sileämmältä sekä silkkisen pehmeältä.

Erikoisuutena hoidossa on ruusukvartsi jaderullalla tehtävä kasvohieronta kangasnaamion päältä sen vaikutusaikana. Hieronta tehostaa naamion vaikutusta, aktivoi mikroverenkiertoa, poistaa turvotusta ja kiinteyttää ihoa, ja on erittäin rentouttavaa!

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, kangasnaamion, kasvojen hieronnan jaderullalla, tehoseerumin sekä hoitovoiteen.

 

Ferul-X kirkastava ja kiinteyttävä happohoito  80€

Ferul-X sopii näkyviä muutoksia haluaville. Ikääntymisen merkit, pigmenttilaikut, ihon sävyn ja pinnan epätasaisuus, ihon sameus sekä kiireisen elämän tai stressin mukanaan tuomat väsymyksen merkit iholla. Ferul-X:n myötä heleä ja kirkas iho on helposti kaikkien ulottuvilla. Saat tuloksia ilman punoitusta tai pitkää palautumisaikaa. Suositellaan sarjahoitona.

 

Carbo Detox aktiivihiilikasvohoito 83€

Sopii hyvin rasvoittuvalle -ja sekaiholle.
Aktiivihiilen avulla iho puhdistuu, raikastuu sekä estää iholla bakteerikasvua.

Miksi aktiivihiili?
Aktiivihiiltä kutsutaan kosmetiikassa mustaksi timantiksi, sillä se on täydellinen rasvoittuvalle ja sekaiholle. Aktiivihiilellä on antibakteerisia puhdistavia ja supistavia ominaisuuksia voimakkaan imukyvyn ansiosta. Se on erinomainen ainesosa ihon syväpuhdistamiseen. Aktiivihiili toimii kuin magneetti vetäen puoleensa ihon toksiineja, kuollutta ihosolukkoa, ylimääräistä talia ja muita epäpuhtauksia niin ihon pinnalta kuin sen syvemmistä kerroksista. Aktiivihiili puhdistaa huokosia, tasoittaa ihon sävyä ja ehkäisee epäpuhtauksia. Hyvästi finnit!

 

SOS -couperosaihon kasvohoito 85€

Hoito tarjoaa tehokkaan, kolmen aktiiviaineen tehoyhdistelmän (rutiini, C-vitamiini, hevoskastanjauute). Hoito auttaa jo näkyviin oireisiin (ihon punoitus, ärtyisyys yms) sekä ehkäisee couperosan voimistumista vahvistamalla ihon omaa puolustuskykyä.

 

Hydra-Hyal tehokosteuttava hoito  85€   

Hydra-Hyal hoidon sisältämä hyaluronihappo on kuivan ihon pelastaja! Se sitoo ihoon kosteutta jopa 1000-kertaisesti oman painonsa verran. Ainutlaatuinen hyaluronihappohoito tekee kuivasta ja väsyneestä ihosta taas raikkaan, heleän ja siloittaa myös jo alkavat juonteet. Tuotteiden sisältämät heksapeptidit ovat luonnollinen ja turvallinen vaihtoehto botoksille.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hyaluronihappo-entsyymikuorinnan, seerumin imeytyksen ultraäänellä, kohottava ja kosteuttava hyaluronihapponaamion, leväkipsinaamion, hoitovoiteen sekä silmänympärysvoiteen

 

X-FOLIATE PHA Happohoito  85€ 

X-FOLIATE PHA Happohoito soveltuu haastavalle ja herkälle iholle. Vähentää pigmenttimuutoksia, juonteita ja epäpuhtauksia. Sopii myös erittäin herkälle iholle, ei aiheuta voimakasta kuoriutumista – tehokkuudesta tinkimättä! Mikäli sinulla on haastava iho, joka on herkkä ja helposti reagoiva, mutta samalla taipuvainen epäpuhtauksiin, rasvoittuvuuteen, hyperpigmentaatioon tai ikääntymismuutoksiin, on X-FOLIATE PHA Happohoito sinulle erinomainen valinta. Sopii myös couperosa iholle.

Vähentää punoitusta, suojaa ja kosteuttaa, kirkastaa ja ehkäisee hyperpigmentaatioita ja tasoittaa ihonsävyä, silottaa ja heleyttää sekä tasapainottaa talintuotantoa.

 

Microbiome Pro Care  85€

Probiooteilla vastustuskykyä ihollesi! Microbiome Pro Care on mullistava hoito herkälle ja ongelmalliselle iholle (esim. couperosa, acne, ruusufinni). Sopii myös iholle, jonka suojausmekanismi on heikentynyt stressin, UV-säteilyn tai lääkkeiden seurauksena.

Korjaava ja suojaava kasvohoito perustuu pro- ja prebioottien sekä maitohapon muodostamaan symbioottiyhdistelmään, joka vahvistaa ihon hyvää bakteeriflooraa. Biosuojaava kerros luo iholle suojaavan kalvon, joka tehostaa herkän ihon suojaa ulkoisia tekijöitä vastaan. Kasvohoidon kokonaisvaltaiset bioottiset tuotteet tekevät hoidosta tehokkaan, mutta myös hemmottelevan elämyksen. Lopputuloksena vahvempi, tasapainoisempi ja heleämpi iho!

 

Power of Nature  puhdistava hoito aikuiselle iholle 86€

Hoito pohjautuu aktiivihiilen, etanauutteen ja magneettikuorinnan puhdistavaan ja uudistavaan yhteisvaikutukseen. Sopii erityisen hyvin aikuiselle iholle, joka kaipaa puhdistusta ja heleyttä.

Hoito sisältää täydellisen yhdistelmän aktiiviaineita ihon kokonaisvaltaiseen hoitoon.Etanauute on ihon ihmeparantaja, joka kirkastaa ihoa ja kiinteyttää vahvistamalla kollageenisäikeitä. Hyaluronihappo syväkosteuttaa ja auttaa ehkäisemään juonteita. Aktiivihiili imee ihosta talia ja jättää iholle kauniin mattapinnan. Magneettikuorinta on hellävarainen ihoa avaava entsyymikuorinta. Kuorinnan magneettihiukkaset poistetaan iholta magneetilla, joka auttaa poistamaan epäpuhtauksia. Hoidon tuloksena ihosi on kirkkaampi, tasaisempi ja puhtaampi - ilman juonteita!

 

 

Radiofrekvenssi eli RF-hoito (sis.timanttihionnan tarvittaessa) 

RF-kasvot tai kaula 69€

RF-kasvot+kaula  97€

RF-silmänympäryshoito  40€

RF-käsivarret (allit)  70€

RF-reidet  75€

RF-vatsa  85€

Sarjahoito 4+1 (käy 4krt, saat viidennen kerran veloituksetta!), sarjahoidossa 1 hoito tehdään 1-2 viikon välein.

RF-hoito on erittäin tehokas Caretech RF Cryo-laitteella tehtävä kiinteytyshoito. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat), ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita suosittuja hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt, kaksoisleuka, reidet, käsivarret (allit), vatsa sekä ihon yleinen kiinteytys ja ihon värin tasoittaminen (esim. couperosaiho). Hoito on kivutonta ja se tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen. Katso tarkemmat tiedot ja rajoitukset Palvelut-välilehdeltä.

 

Timanttihionta 75€

sis.alkupuhdistus, timanttihionta kuorinta, naamio, hoitovoide

 

Mikroneulaus  115€

(kts. lisätietoa ja rajoitukset Palvelut -välilehdeltä)

(Sarjahoitosuositus: 3-6krt, 1krt/kk)

 

Led-valohoito muun kasvohoidon yhteydessä +25€

Timanttihionta kasvohoidon/ihonpuhdistuksen yhteydessä +20€

Mekaaninen ihonpuhdistus erikoiskasvohoitojen yhteydessä +10€

 

 

Jalkahoito  60€ (maksu käy myös ePassilla, tällöin hoito ei sisällä lakkausta)

sis. jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus (kynsien ohennus tarvittaessa) ja kynsinauhojen siistiminen, hieronta ja lakkaus

 

SPA-jalkahoito  70

sis. jalkakylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus (kynsien ohennus tarvittaessa) ja kynsinauhojen siistiminen, naamio, rentouttava hieronta ja lakkaus

 

Varpaankynsien leikkaus   alk. 35€

(hinta määräytyy työn määrän mukaan, esim, jos kynsiä tarvitsee ohentaa ennen leikkaamista)

 

 

Geelilakkaus (Ei varpaankynsiin)

Yksivärinen lakkaus   49€ 

Lakkauksen poisto ja uusi yksivärinen lakkaus  59€

Omankynnen vahvistus ja yksivärinen lakkaus  60

Lakkauksen poisto 20€

Glitterit. kuviot, leimaukset, foliot yms koristelut   + 2-10€

 

 

IBX-hoito     30€ (1.krt), suositellaan sarjahoitona

                          20€ (seuraavat kerrat) 

 

Käsihoito 48€

sis. kynsien- ja kynsinauhojen siistintä, viilaus, lakkaus (ei geelilakka) ja hieronta

 

 

 

Kestovärit

ripset+kulmat+kulmien siistiminen 38€

ripset 22€

kulmat 22€ (sis. kulmien siistimisen)

kulmien muotoilu 15€

 

Ripsien kestotaivutus (Lash Lift)  78€

(sis. ripsien kestovärjäyksen)

 

Depilaatiot

Sääret 38€

Sääret ja reidet 50€

Kainalot 30€

Käsivarret 35€

Selkä 45€

Huuli/leuka    15€/alue

 

 

Kasvolymfa (n. 1h)   55€

 

Jos et pääse varattuun hoitoon, peruthan aikasi hyvissä ajoin, viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman päivän aikana perutusta ajasta veloitetaan 25% varatun hoidon hinnasta ja peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50% hoidon hinnasta.

Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron.

 

 

Kauneushoitola Silené, Kauppakatu 16, Kausala puh. 040 766 0676

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by Aava 3